BÖRJA TRÄNA?


Välkommen att börja på karate! I klubben tränar tjejer och killar, män och kvinnor i olika åldrar. Alla tränar utifrån sina förutsättningar. Karaten är en fysisk aktivitet som vi utför för att kunna prestera mera, ha roligt och må bra. Du behöver varken vara stark eller vig när du börjar, det är sådant som tränas upp med tiden.

Det krävs inte mycket utrustning för att träna karate. I början kan du träna i vanliga träningskläder; t-shirt, träningsbyxor och barfota. När du sedan vet att du vill fortsätta kan du köpa en vit träningsdräkt (karategi) via klubben.

Nybörjarkurser för barn from 8 år startar i mitten av september och ofta också i början av februari.

För vuxna och ungdomar från 14 år startar nybörjarkurser en gång per år. Det finns också en föräldragrupp som tränar lättsammare karate samtidigt som deras barn har träning. För att få veta mer om kursstarter och få svar på frågor kontaktar du klubben på ogawa.karate@gmail.com.

Medlemsavgiften är 10€ per år och träningsavgiften är 45€ för barn, 60€ för ungdomar respektive 75€ för vuxna per termin. Självklart får du prova några träningstillfällen kostnadsfritt innan du bestämmer om du vill fortsätta.

Det är aldrig för sent att börja! Det är aldrig för sent att återvända! Och det är alltid rätt att fortsätta!